Rulouri din carne cum nu ați mai gustat – Gustare delicioasă și sățioasă

Rulouri din carne cum nu ați mai gustat – Gustare delicioasă și sățioasă – Pentru a pregăti această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare:

  • 600 g pulpă de porc
  • 100 g ciuperci
  • 6 ouă
  • 1 ceapă
  • 60 g făină
  • ulei
  • 2 ouă
  • făină
  • pesmeți
  • verdeață
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem ceapa mărunt. Procedăm la fel cu ciupercile.

2. Într-o tigaie cu ulei încins, prăjim ceapa și ciupercile, la foc mic.

3. Într-un bol separat, batem ouăle. Adăugăm făina, verdeața și amestecăm bine. Adăugăm compoziția de ciuperci și turnăm amestecul obținut într-o tigaie încisă. Gătim omleta, la foc mic, până se rumenește frumos.

4. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem carnea felii. O frăgezim bine, pe urmă o condimentăm.

5. Pe fiecare felie de carne, așezăm câte o bucată de omletă. Formăm rulourile și le prindem cu o scobitoare.

6. Așezăm rulourile într-o tigaie cu ulei încins. Le prăjim cateva minute la foc mare, pe urmă le așezăm într-o tavă de copt, pe care o acoperim cu o folie de aluminiu.

Coacem rulourile la temperatura de 220 de grade, timp 15-20 de minute.

Să aveți poftă! Poftă bună!

Încearcă și… Rulouri de pui moi și suculente

Umplutură generoasă din ciuperci și cașcaval, în sos de smântână – Pentru a pregăti această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare:

  • file de pui
  • 400 g ciuperci
  • 8 linguri cașcaval
  • 2 cepe
  • 200 ml ulei
  • 400 g smântână
  • 10 căței de usturoi
  • 4 linguri mărar
  • sare, piper

Mod de preparare:

1. Pentru început, frăgezim carnea de pui, pe urmă o condimentăm cu sare și piper.

2. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem ciupercile mărunt, pe urmă le adăugăm într-o tigaie încinsă cu ulei și gătim la foc mic.

3. Adăugăm ceapa tăiată mărunt și gătim la foc mic câteva minute.

4. Într-un bol separat, amestecăm smântâna, mărarul și usturoiul zdrobit. Amestecăm bine până la omogenizare.

5. Întindem carnea de pui pe masa de lucru, Pe deasupra, adăugăm amestecul de ciuperci și ceapă prăjită. La final, adăugăm cașcavalul dat prin răzătoare și formăm rulourile.

6. Prăjim rulourile într-o tigaie încinsă cu ulei până se rumenesc puțin.

7. Așezăm rulourile într-o tigaie adâncă, adăugăm sosul pregătit anterior și gătim la foc mic 15-20 de minute.

Să le savurați cu poftă – Poftă bună!