Ingrediente:
- 6 ouă
- 6 linguri zahăr
- 2 linguri ulei
- 1 plic Creme Ole de ciocolată
- 325 ml smântână
- 150 ml lapte
- 1 plic Creme Ole de vanilie
- 150 g ciocolată neagră
- 75 g unt
Mod de preparare:
1. Pentru început, batem albușurile cu ajutorul unui mixer. Adăugăm zahărul, gălbenușurile, uleiul și amestecăm bine.
2. Adăugăm Creme Ole de ciocolată și turnăm aluatul obținut într-o tavă acoperită cu hârtie de copt. Coacem la temperatura de 200 de grade, timp de 20 de minute.
3. Într-un bol separat, batem smântâna. Adăugăm laptele, Creme Ole de vanilie și amestecăm bine.
4. După ce s-a răcit, tăpetăm blatul cu crema obținută și formăm rulada.
5. Într-un vas, topim ciocolata. Adăugăm smântâna, untul și amestecăm bine. Decorăm rulada cu glazura obținută.
Să o savurați cu drag! Poftă bună!