Rețetă pas cu pas, cu imagini – Ruladă din omletă (umplută cu șuncă, roșii, ricotta și verdeață) – Ruladă gustoasă și sățioasă, cu adevărat delicioasă
Ingrediente necesare:
- 6 ouă
- Pătrunjel verde tocat mărunt
- Sare
- 20 g parmezan
- 1 lingură ulei de măsline
- 250 g ricotta
- 1 lingură pesmet
- 2 lingurițe boia de ardei dulce
- 50 g cașcaval
- 80 g șuncă
- 2 roșii
Ingrediente necesare:
Spargem ouăle într-un bol, adăugăm sare și omogenizăm cu telul. Adăugăm pătrunjelul, parmezanul ras și amestecăm bine.
Tapetăm o tavă cu hârtie de copt, ungem cu 1 lingură de ulei de măsline, tapetăm cu pesmet și turnăm compoziția de ouă în ea. Uniformizăm și dăm tava la cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 7-10 minute.
După coacere, acoperim cu o altă bucată de hârtie de copt și răsturnăm blatul pe suprafața de lucru. Rulăm.
Pentru umplutură, amestecăm ricotta cu pătrunjel, boia și sare. La final încorporăm și cașcavalul ras.
Punem feliile de șuncă peste blatul de ouă. Întindem deasupra umplutura de ricotta peste care punem feliuțele subțiri de roșii. Rulăm și împachetăm rulada în hârtia de copt.
O punem pe o tavă și o dăm la cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 10 minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!