Timp de pregătire:
60 minute

Ingrediente necesare:

  • 200 g unt
  • 200 g zahăr pudră
  • 2 ouă
  • jumătate de pachet praf de copt
  • 500 g făină
  • fulgi de cocos
  • ciocolată sau glazură de ciocolată

Mod de preparare:

Amestecăm făina cu praful de copt, adăugăm apoi zahărul, zahărul vanilat, ouăle, margarina și amestecăm bine bine…
Modelăm mici biluțe din aluat (să nu fie prea mari, mai cresc oricum în timpul coacerii), le formăm și nasul…

Le punem peste hârtie de copt și, în cuptor preîncălzit, coacem aproximativ 20 minute (la 180 grade Celsius).
Așteptăm să se răcească, topim o ciocolată și scufundăm pe rând câte un arici în ciocolată, apoi în cocos.

Desenăm și ochii pentru fiecare 🙂

Să îi savurați cu drag! Poftă bună!