Rețetă simplă și rapidă, super delicioasă – Prăjitură fragedă și aromată, cu brânză dulce și caise

Ingrediente necesare:

  • 3 ouă
  • 200 ml lapte
  • 200 ml ulei
  • 250 g zahăr tos
  • 250 g făină
  • 1 plic praf de copt
  • 250 g brânză
  • 1 ou
  • Zahăr pudră după gust
  • Caise (din conservă)

Mod de preparare:

Mixăm spumă cele 3 ouă împreună cu zahărul tos. Adăugăm laptele, uleiul și făina amestecată cu praful de copt.

Transferăm compoziția într-o tavă ( 36*26 cm ) tapetată cu hârtie de copt.

Într-un bol, amestecăm foarte bine brânza cu 1 ou și cu zahăr pudră.

Punem acest amestec peste compoziția din tavă, folosind o lingură. La final, punem și bucățile de caise.

Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius și coacem prăjitura timp de 30 de minute. După ce se răcorește un pic, o pudrăm cu zahăr pudră.

Savurați cu poftă! Poftă bună!