Rețetă simplă și rapidă, super delicioasă – Prăjitură fragedă și aromată, cu brânză dulce și caise
Ingrediente necesare:
- 3 ouă
- 200 ml lapte
- 200 ml ulei
- 250 g zahăr tos
- 250 g făină
- 1 plic praf de copt
- 250 g brânză
- 1 ou
- Zahăr pudră după gust
- Caise (din conservă)
Mod de preparare:
Mixăm spumă cele 3 ouă împreună cu zahărul tos. Adăugăm laptele, uleiul și făina amestecată cu praful de copt.
Transferăm compoziția într-o tavă ( 36*26 cm ) tapetată cu hârtie de copt.
Într-un bol, amestecăm foarte bine brânza cu 1 ou și cu zahăr pudră.
Punem acest amestec peste compoziția din tavă, folosind o lingură. La final, punem și bucățile de caise.
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius și coacem prăjitura timp de 30 de minute. După ce se răcorește un pic, o pudrăm cu zahăr pudră.
Savurați cu poftă! Poftă bună!