Rețetă rapidă și savuroasă, cu imagini – Piept de pui la tavă (cu smântână, mozzarella, roșii și condimente)
Ingrediente necesare:
- 500 g piept de pui
- 1 lingură ulei de măsline
- 3 ouă
- 250 g smântână
- Sare, piper, boia și cimbru după gust
- Busuioc după gust
- 200 g mozzarella rasă
- 10 roșii cherry
- Ulei de măsline pentru a unge tava
Mod de preparare:
Tăiem carnea cubulețe și condimentăm cu sare, piper, boia și cimbru uscat. Mixăm ouăle împreună cu smântâna, adăugăm și sare, piper, boia și busuioc uscat după care turnăm peste carne. Amestecăm, adăugând și jumătate din mozzarella rasă.
Ungem tava cu ulei de măsline și transferăm compoziția în ea. Deasupra punem rondelele de roșii și presărăm mozzarella rămasă.
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru aproximativ 40-50 minute. Dacă cașcavalul începe să se rumenească prea tare prea repede, acoperim tava cu folie de aluminiu.
Savurați cu poftă! Poftă bună!