Piept de pui acordeon – Piept de pui umplut cu cașcaval, brânză feta și spanac

Piept de pui acordeon cu cașcaval, feta și spanac

Ingrediente necesare:

  • 2 bucăți piept de pui
  • 300 g spanac proaspăt
  • 150 g cașcaval ras
  • 150 g brânză feta
  • 2 lingurițe ulei de măsline
  • 2 lingurițe boia
  • sare și piper, după gust

Mod de preparare:

Punem o oală cu apă pe foc. Când apa începe să fiarbă, punem spanacul și fierbem timp de 3-4 minute, cât să se înmoaie, apoi le și scoatem și le punem la scurs.
După ce s-au scurs, amestecăm frunzele de spanac cu un pic de ulei de măsline și cu brânza feta, potrivim de sare și piper.
Spălăm bine pieptul de pui, apoi crestăm cu un cuțit ascuțit.

Umplem apoi buzunarele cu amestecul de spanac și feta. Presărăm cu boia și punem cașcaval ras peste fiecare piept de pui.

Tapetăm o tavă cu hârtie de copt, punem carnea în tavă și băgăm tava în cuptorul preîncins la 180 de grade Celsius, pentru 25-30 de minute, sau până pieptul de pui se rumenește frumos.

Servim cu sosul preferat, alături de garnitura preferată.

Poftă bună!

Sursă rețetă: simplehealthykitchen.com/spinach-goat-cheese-hasselbeck-chicken/