Rețetă explicată pas cu pas, cu imagini – Friptură gustoasă de conopidă (la cuptor) – Pentru a pregăti această rețetă aveți nevoie de:
Ingrediente necesare:
- Conopidă
- Ulei de măsline
- Sare, piper negru, boia
- Usturoi granulat
- Parmezan ras
- Mozzarella
Mod de prepare:
Curățăm și spălăm o conopidă de mărime medie. Tăiem conopida în două, după care tăiem în felii de o grosime potrivită.
Punem feliile de conopidă pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Amestecăm uleiul de măsline cu sare, piper, boia, usturoi granulat și parmezan ras.
Ungem pe ambele părți feliile de conopidă cu uleiul condimentat.
Coacem la 180°C timp de 20 de minute, apoi presărăm deasupra mozzarella și coacem la 180°C încă 10 minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!