O bunătate caldă, gust și aromă unice – Cea mai gustoasă supă de ciuperci – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente necesare:
- 400 g ciuperci
- 4 cartofi
- 200 ml frișcă
- 2 morcovi
- 200 g brânză topită
- 2 cepe
- mărar
- sare, piper
- ulei
Mod de preparare:
1. Într-un vas, punem apa la fiert. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem cartofii cubulețe. Când apa a început să fiarbă, adăugăm cartofii tăiați cubulețe și îi fierbem timp de 10 minute.
2. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem ceapa cubulețe.
3. Morcovul îl dăm prin răzătoare. Ciupercil le tăiem felii mici.
4. Într-o tigaie încinsă cu ulei, adăugăm toate legumele pregătite anterior. Le gătim la foc mic câteva minute, pe urmă le adăugăm în oala cu apa. Amestecăm bine.
5. Tăiem brânza topită cubulețe.
6. După ce au fiert toate legumele, adăugăm laptele sau frișca și brânza topită. Amestecăm foarte bine, pe urmă condimentăm bine cu sare și piper. La final, adăugăm verdeță, acoperim cu un capac și mai fierbem 15 minute.
7. Pentru crutoane, rupem o pâine bucățele. Tăiem usturoiul mărunt și îl adăugăm într-o tigaie încinsă cu ulei. Adăugăm bucățelele de pâine și gătim la foc mic câteva minute.
Să o savurați cu poftă! Poftă bună!
Discussion about this post