Ingrediente:
- 2 dovlecei
- 100 g făină
- 100 g cașcaval
- 300 g carne tocată de porc
- 2 ouă
- 1 roșie
- sare, alte condimente
Mod de preparare:
1. Într-un bol, amestecăm carnea tocată cu ceapa mărunțită. Adăugăm sarea și piperul. Decojim dovleceii și îi dăm prin răzătoarea mare.
2. Amestecăm dovleceii cu puțină sare și îi lăsăm 10 minute. Pe urmă, cu ajutorul mâinilor, îi stoarcem de lichid.
3. Într-un bol separat, batem ouăle cu sare. Treptat, adăugăm dovleceii pregătiți anterior și făina. Amestecăm bine, pe urmă formăm coșulețe pe care le așezăm pe o tavă de copt tapetată cu ulei.
4. Cu ajutorul mâinilor, formăm biluțe din compoziția de carne tocată și le așezăm în coșulețele pregătite. Pe deasupra lor, adăugăm felii de roșii și cașcaval dat prin răzătoare.
5. Coacem la temperatura de 200 de grade, timp de 45 de minute.
Să le savurați cu poftă!
Discussion about this post