Ingrediente:
- 500 g piept de pui
- 2 ouă
- 3 cepe
- 5 linguri maioneză
- 5 linguri amidon
- 1/2 linguriță zahăr
- sare, piper, ulei
Mod de preparare:
1. Spălăm carnea de pui, pe urmă o uscăm cu ajutorul unui prosop de bucătărie. O tăim cubulețe mici. Mărunțim ceapa cu ajutorul unui blender.
2. Într-un bol, amestecăm ceapa cu ouăle, carnea, maioneza, amidonul și condimentele.
3. Amestecăm bine și lăsăm compoziția 20-30 de minute.
4. Formăm chifteluțe pe care le prăjim, într-o tigaie încinsă cu ulei, până se rumenesc frumos. Pe urmă, le așezăm într-o tigaie separat, adăugăm apa și le fierbem la foc mic 8-10 minute, acoperite cu capac.
Poftă bună!
Discussion about this post