Ingrediente:

  • 500 g piept de pui
  • 2 ouă
  • 3 cepe
  • 5 linguri maioneză
  • 5 linguri amidon
  • 1/2 linguriță zahăr
  • sare, piper, ulei

Mod de preparare:

1. Spălăm carnea de pui, pe urmă o uscăm cu ajutorul unui prosop de bucătărie. O tăim cubulețe mici. Mărunțim ceapa cu ajutorul unui blender.

2. Într-un bol, amestecăm ceapa cu ouăle, carnea, maioneza, amidonul și condimentele.

3. Amestecăm bine și lăsăm compoziția 20-30 de minute.

4. Formăm chifteluțe pe care le prăjim, într-o tigaie încinsă cu ulei, până se rumenesc frumos. Pe urmă, le așezăm într-o tigaie separat, adăugăm apa și le fierbem la foc mic 8-10 minute, acoperite cu capac.

Poftă bună!