Rețetă de sezon, cu imagini – Batoane de ciocolată (umplute cu dovleac) – Aveți nevoie de 200g pulpă de dovleac, 30 ml zeamă de lămâie, 50g făină de cocos și…
Ingrediente necesare:
- 200 g pulpă de dovleac (prăjită la cuptor)
- 50 g curmale
- 30 ml zeamă de portocale
- 1 linguriță scorțișoară măcinată
- 50 g făină de cocos
- 150 g ciocolată
Mod de preparare:
Punem pulpa de dovleac într-un bol, adăugăm curmalele, zeama de portocală, scorțișoara și mixăm bine, până obținem o compoziție omogenă.
Transferăm compoziția într-un bol. Adăugăm făina și omogenizăm. Transferăm amestecul pe un tocător tapetat cu folie alimentară și formăm batoanele. Le dăm la congelator pentru 1 oră.
Le dăm prin ciocolata topită iar după ce ciocolata se solidifică, le putem servi.
Savurați cu poftă! Poftă bună!