Rețetă de sezon, cu imagini – Batoane de ciocolată (umplute cu dovleac) – Aveți nevoie de 200g pulpă de dovleac, 30 ml zeamă de lămâie, 50g făină de cocos și…

Ingrediente necesare:

  • 200 g pulpă de dovleac (prăjită la cuptor)
  • 50 g curmale
  • 30 ml zeamă de portocale
  • 1 linguriță scorțișoară măcinată
  • 50 g făină de cocos
  • 150 g ciocolată

Mod de preparare:

Punem pulpa de dovleac într-un bol, adăugăm curmalele, zeama de portocală, scorțișoara și mixăm bine, până obținem o compoziție omogenă.

Transferăm compoziția într-un bol. Adăugăm făina și omogenizăm. Transferăm amestecul pe un tocător tapetat cu folie alimentară și formăm batoanele. Le dăm la congelator pentru 1 oră.

Le dăm prin ciocolata topită iar după ce ciocolata se solidifică, le putem servi.

Savurați cu poftă! Poftă bună!