Ruladă cu carne, mai bună decât drobul – Rețetă ușoară, simplă și gustoasă, pe placul tuturor

Se face rapid și se poate servi chiar și rece!

Ingrediente:

  • lipie / turtă
  • 200 g carne
  • 150 g cașcaval
  • 1-2 roșii
  • 1-2 ardei grași
  • 50 g verdeață
  • maioneză / smântână
  • condimente

Mod de preparare:

1. Pentru început, tapetăm lipia cu 1-2 linguri de maioneză sau smântână. Am încert ambele varinate iar rualda a ieșit la fel de delicioasă.

2. Adăugăm uniform un strat de cașcaval dat prin răzătoare.

3. Carnea o tăiem bucățele mici și o adăugăm peste stratul de cașcaval. Carnea o alegeți după preferințele dumneavoastră.

4. Roșiile le tăiem cubulețe, Ardeii îi curățăm de semințe și îi tăiem felii. Se amestecă cu roșiile pregătite anterior și se adăuga peste stratul de carne.

5. Adăugăm verdeață iar la final condimentăm după bunul plac.

6. Tapetăm cu 1-2 linguri de maioneză, formăm rulada și o așezăm într-o tavă tapetată cu unt. Coacem în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180 de grade Celsius, timp de 15-20 de minute.

7. Se poate servi caldă sau rece alături de cei dragi.

Să aveți poftă! Poftă bună!