Pârjoale gustoase fără carne – Rețeta pentru cele mai aromate și apetisante pârjoluțe – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente necesare:
- 700 g varză
- 2 ouă
- 2 cepe mari
- 4-5 linguri griș
- 1 linguriță sare
- verdeață
- condimente
- 30 g unt
- ulei
Mod de preparare:
1. Pentru început, punem o oală cu apă la fiert.
2. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem varza mărunt, pe urmă o adăugăm în oală. Fierbem la foc mic, timp de 7-10 minute.
3. Tăiem ceapa mărunt, pe urmă o adăugăm într-o tigaie încinsă cu ulei.
4. După ce a fiert, scoatem varza din apă și o așezăm într-un bol. Adăugăm ceapa prăjită, ouăle, sarea, grișul și verdeața. Amestecăm foarte bine.
5. Formăm chiftelele, pe urmă le prăjim, la foc mic, într-o tigaie încinsă cu ulei. Gătim câteva minute, pe ambele părți, până se rumenesc frumos.
Să le savurați cu poftă! Poftă bună!
Discussion about this post