Ingrediente:
- 3 kg castraveții
- 1-2 kg roșii
- 1 kg ceapă
- 1 kg morcovi
- 4 linguri zahăr
- 2 linguri sare
- 1/2 linguriță oțet
- 1/2 linguriță apă
- 1/2 linguriță ulei
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem castraveții cubulețe. Procedăm la fel și cu ceapa, roșiile. Morcovii îi curățăm și îi dăm prin răzătoarea mare.
2. Într-o tigaie încinsă cu ulei, adăugăm roșiile, sarea, zahărul, apa și gătim 5 minute, pe foc mic.
3. Adăugăm castraveții, ceapa, morcovii și amestecăm bine. Gătim 20 de minute iar la final adăugăm oțetul.
4. Repartizăm compoziția în borcane sterilizate pe care le închidem ermetic.
Discussion about this post