O masă perfectă pentru întreaga familie – Chifteluțe de pui fine și suculente, în sos alb – Pentru a pregăti această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente necesare
- 1 kg piept de pui
- 2 cepe
- 2 ouă
- 6 căței de usturoi
- 400 ml frișcă
- 300 g cașcaval
- sare, piper negru
Mod de preparare:
1. Pentru început, dăm carnea de pui pri mașina de tocat.
2. Într-un bol, adăugăm ceapa tăiată mărunt, 2 ouă și carnea pregătită anterior. Amestecăm foarte bine până la omogenizare. Condimentăm cu sare și piper.
3. Din compoziția obținută, formăm biluțe pe care le așezăm într-o tavă tapetată cu ulei.
4. Coacem în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180 de grade, timp de 10-15 minute.
5. Într-un bol separat, dăm cașcavalul prin răzătoara mică. Îl amestecăm cu frișcă și usturoi zdrobit. Amestecăm foarte bine până obținem un sos omogen.
6. Scoatem biluțele de carne din cuptor, le dăm prin sosul pregătit anterior și le mai coacem încă 15 minute, la aceeași temperatură.
Să le savurați cu poftă – Poftă bună!
Discussion about this post