Cui nu-i place pizza? Deși siluetele noastre nu ne-o recomandă prea des, câteodată ne putem răsfăța cu câteva feliuțe…Iată o rețetă extrem de simplă, cu mai puțin timp în bucătărie și cu mai multă plăcere la masă, alături de cei dragi…

Ingrediente:

  • 2 ouă
  • 3 linguri de maioneză
  • 3 linguri de făină
  • 150 g de salam
  • jum. de ceapă
  • 1 roșie
  • 200 g de cașcaval
  • verdeață după gust

Mod de preparare:

Se amestecă ouăle cu maioneza și făina. Se bat bine.
Se toarnă aluatul într-un vas pentru copt.

Aranjăm ingredientele pentru pizza deasupra aluatului: salam, ceapă, roșii, cașcaval. Dacă doriți, puteți adăuga verdeață.

Coaceți pizza la 200 de grade Celsius, timp de aproximativ 10-15 minute, până se topește cașcavalul…
Noi zicem că gama de ingrediente pentru umplutură rămâne la discreția fiecărui bucătar…

Noi iubim ciupercile, ardeiul, pieptul de pui, așadar, o puteți diversifica…

Bon appetit!