Cui nu-i place pizza? Deși siluetele noastre nu ne-o recomandă prea des, câteodată ne putem răsfăța cu câteva feliuțe…Iată o rețetă extrem de simplă, cu mai puțin timp în bucătărie și cu mai multă plăcere la masă, alături de cei dragi…
Ingrediente:
- 2 ouă
- 3 linguri de maioneză
- 3 linguri de făină
- 150 g de salam
- jum. de ceapă
- 1 roșie
- 200 g de cașcaval
- verdeață după gust
Mod de preparare:
Se amestecă ouăle cu maioneza și făina. Se bat bine.
Se toarnă aluatul într-un vas pentru copt.
Aranjăm ingredientele pentru pizza deasupra aluatului: salam, ceapă, roșii, cașcaval. Dacă doriți, puteți adăuga verdeață.
Coaceți pizza la 200 de grade Celsius, timp de aproximativ 10-15 minute, până se topește cașcavalul…
Noi zicem că gama de ingrediente pentru umplutură rămâne la discreția fiecărui bucătar…
Noi iubim ciupercile, ardeiul, pieptul de pui, așadar, o puteți diversifica…
Bon appetit!
Discussion about this post