Iată o rețetă nouă, pe care trebuie să o încerci – Este cel mai fin și aromat ficat

Iată o rețetă nouă, pe care trebuie să o încerci – Cel mai fin și aromat ficat – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente:

  • 2 cepe
  • 20 ml ulei vegetal
  • sare
  • 1 ou
  • 1 lingură amidon
  • ienibahar
  • 500 g ficat

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui cuțit, curățăm ficatul pe urmă îl tăiem bucățele mici.

2. Așezăm ficatul într-un vas și îl amestecăm cu sare și ienibahar. Adăugăm oul bătut, amidonul și amestecăm foarte bine.

3. Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim ceapa tăiată rondele.

4. Adăugăm ficatul și amestecăm bine.

Savurați cu poftă! Poftă bună!

Încearcă și… Ficăței de pui cu ciuperci, la cuptor

Mai bună decât orice julien, este rețeta mea preferată – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare:

  • 500 g ficăței de pui
  • 200 g ciuperci
  • 1 ceapă
  • 1 cățel de usturoi
  • 200 g cașcaval
  • 100 g smântână
  • sare, piper

Mod de preparare:

1. Pentru început, curățăm ficațeii de pui, pe urmă îi adăugăm într-o tigaie încinsă cu ulei. Gătim la foc mic.

2. Într-o tigaie separat, prăjim ceapa tăiată mărunt. Adăugăm ciupercile și usturoiul. Gătim la foc mic timp de 10 minute.

3. Tapetăm o formă de copt cu ulei. Așezăm uniform un strat de ficatăței iar pe deasupra turnăm aestecul de ciuperci și ceapa. Adăugăm cașcaval dat prin răzătoare amestecat cu smântână.

4. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 30 de minute.

Să îi savurați cu poftă! Poftă mare!