Ingrediente necesare:

  • 1 pachet foietaj
  • 350 g brânză sărată
  • 400 g brânză dulce
  • 5 linguri zahăr
  • 2 ouă
  • 100 g stafide

Mod de preparare:

Punem ouăle, brânza și zahărul într-un bol mediu. Amestecăm foarte, foarte bine.

Pe suprafața de lucru înfăinat, întindem foaia de aluat. Noi am obținut 4 foi și 2 jumătăți.

Ungem foile cu compoziția de brânză, presărăm stafidele și rulăm.

Sfat: nu întindeți prea mult foile, aveți grijă să fie de lungimea tăvii.

Tapetăm tava cuptorului cu hârtie de copt pe care transferăm rulourile.

Dăm tava la cuptorul preîncălzit până se rumenesc frumos.

La final, pudrăm ștrudelele cu zahăr pudră.

Să le savurați cu poftă! Poftă bună!

Notă: puteți face umplutura și cu un singur fel de brânză.