Rețetă explicată pas cu pas – Se prepară ușor și o să vă placă mult
Ingrediente necesare:
- 150 g salam
- 100 g cașcaval
- 1 roșie
- Ceapă verde
- 1 lingură maioneză
- Pâine
- Verdeață
- Alte ingrediente pentru topping (după gust)
Mod de preparare:
Spălăm roșia, îndepărtăm cotorul și tăiem în cuburi mici. Tăiem și salamul cubulețe, dăm cașcavalul prin răzătoarea mică, tocăm mărunt verdeața.
Amestecăm ingredientele într-un vas după care încorporăm și maioneza.
Feliem pâinea, punem feliile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Punem umplutură pe fiecare felie, într-un strat gros de 1,5-2 cm.
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 15 minute. Timpul de coacere depinde de fiecare cuptor în parte.
Savurați cu poftă! Poftă bună!