Ingrediente:
- 2 dovlecei tineri
- 1 piept de pui
- 2 căței de usturoi
- 50 g cașcaval tare
- sos de boia dulce
- frunze de busuioc
- sare, piper
- ulei de măsline
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem dovleceii felii.
2. Așezăm feliile de dovlecei pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Le tapetăm cu ulei de măsline și le coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 7 minute.
3. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem pieptul de pui felii. Îl frăgezim și îl condimentăm cu sare, piper.
4. Adăugăm usturoiul zdrobit.
5. Așezăm uniform feliile de carne peste cele de dovlecei. Pe deasupra, așezăm cașcaval dat prin răzătoare. La final, adăugăm frunze de busuioc și sos de boia.
6. Rulăm și formăm frigărui. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 25 de minute.
Poftă bună!