Ingrediente necesare pentru partea cu cacao:

  • 250 g biscuiți
  • 40 g pudră de cacao
  • 50 g zahăr pudră
  • 120 ml lapte

Ingrediente necesare pentru partea albă:

  • 100 g unt
  • 100 g fulgi de cocos
  • 20 g zahăr pudră
  • 150 ml lapte de cocos

Alte ingrediente necesare:

  • Fulgi de cocos

Mod de preparare:

Amestecăm într-un bol zahărul împreună cu biscuiții măcinați și cu pudra de cacao. Treptat încorporăm și laptele și amestecăm până obținem un aluat ușor dur, omogen.

Transferăm compoziția astfel obținută într-o pungă de plastic de congelator, de 3 kg. Închidem bine punga și o așezăm pe o suprafață plană.

Cu un sucitor, trecem peste ea pentru a obține o foaie, după care tăiem punga la margini.

Pentru partea fără cacao, punem toate ingredientele necesare într-un bol și le amestecăm până la omogenizare. Întindem umplutura astfel obținută peste foaia cu cacao, într-un strat uniform.

Rulăm ușor, dar cât mai strâns, presărând rulada cu fulgi de cocos. Dăm rulada la frigider ca să se închege după care o putem porționa.

Notă: opțional, puteți adăuga și rom în amestecul cu cacao.

Să o savurați cu poftă! Poftă bună!