Ingrediente necesare pentru partea cu cacao:
- 250 g biscuiți
- 40 g pudră de cacao
- 50 g zahăr pudră
- 120 ml lapte
Ingrediente necesare pentru partea albă:
- 100 g unt
- 100 g fulgi de cocos
- 20 g zahăr pudră
- 150 ml lapte de cocos
Alte ingrediente necesare:
- Fulgi de cocos
Mod de preparare:
Amestecăm într-un bol zahărul împreună cu biscuiții măcinați și cu pudra de cacao. Treptat încorporăm și laptele și amestecăm până obținem un aluat ușor dur, omogen.
Transferăm compoziția astfel obținută într-o pungă de plastic de congelator, de 3 kg. Închidem bine punga și o așezăm pe o suprafață plană.
Cu un sucitor, trecem peste ea pentru a obține o foaie, după care tăiem punga la margini.
Pentru partea fără cacao, punem toate ingredientele necesare într-un bol și le amestecăm până la omogenizare. Întindem umplutura astfel obținută peste foaia cu cacao, într-un strat uniform.
Rulăm ușor, dar cât mai strâns, presărând rulada cu fulgi de cocos. Dăm rulada la frigider ca să se închege după care o putem porționa.
Notă: opțional, puteți adăuga și rom în amestecul cu cacao.
Să o savurați cu poftă! Poftă bună!