Ingrediente pentru 4 portii:

6 ouă
120 gr zahăr
120 gr făină
1 pachet praf de copt

 

Ingrediente pentru umplutura:

250 gr cremă de brânză
250 ml frișcă lichidă
O caserolă fructe de pădure
2 linguri zahăr
1 pachet gelatină

 

Preparare :

Incălziți cuptorul la 200 de grade.

Bateți ouăle spumă , adaugați zahărul și bateți mai departe până se topește zahărul. Făina si praful de copt ,cu o paletă ,ușor ,adaugati-le in crema de ouă.
Puneți aluatul obținut pe o hârtie de copt intr-o tavă și coaceți 10-12 minute până devine auriu. Așezați-l pe un prosop și rulați-l. Așteptați până se racește.

Intre timp pregătiți umplutura. Bateți frișca și amestecați cu crema de brânză și zahărul. Pregătiți gelatina și adaugați-o peste crema obtinută. La final se pun si fructele de pădure.

Intindeți crema peste blat și rulați.

Topiți o ciocolată și decorați rulada.

 

Poftă bună!