Ruladă cu ciocolată, brânză dulce și umplutură de banane – Aveți nevoie de 200g brânză de vaci, 60g unt, 110g ciocolată neagră și…
Ingrediente necesare:
- 110 g ciocolată neagră
- 200 g brânză de vaci
- 2 foi napolitană (sau biscuiți simpli, pișcoturi)
- 60 g unt
- 2 banane
Mod de preparare:
Măcinăm fin foile de napolitană.
Punem brânza într-un bol, o zdrobim cu furculița și o amestecăm cu foile de napolitană.
Topim untul împreună cu 90g de ciocolată pe baie de aburi. Amestecăm până la omogenizare și turnăm peste amestecul de brânză. Amestecăm până la omogenizare, adăugând zahăr după gust.
Tapetăm suprafața de lucru cu folie alimentară. Întindem compoziția de brânză pe folie, punem bananele și învelim cu compoziția de brânză, ajutându-ne de folie. Dăm la frigider pentru cel puțin 2 ore.
Decorăm cu ciocolată rasă (20g).
Notă: în afară de ruladă, putem pregăti și bomboane: tăiem bananele rondele și le împachetăm în compoziția de brânză, formând bomboanele.
Savurați cu poftă! Poftă bună!