Rețetă rapidă – Ficăței de pui pane – Fragezi și gustoși, delicați și aromați

Ingrediente necesare:

  • 1 kg ficăței de pui
  • 4 linguri smântână fermentată
  • 3 ouă
  • 7 linguri făină
  • 3 căței usturoi
  • ulei, pentru prăjit
  • sare și piper, după gust

Mod de preparare:

Începem cu marinada de usturoi: pune ouăle într-un bol mediu, adăugăm smântâna, făina, sarea, piperul și usturoiul pisat.
Amestecăm bine, până la omogenizare. Vom avea o marinadă groasă.

Spălăm și scurgem de apă ficățeii, îi transferăm într-un bol și îi sărăm puțin…
Turnăm ulei într-o tigaie, punem pe foc.
Scufundăm fiecare bucată în marinada pregătită și punem în tigaia cu uleiul încins.

Prăjim pe o parte, până se rumenesc, apoi îi întoarcem și continuăm să-i prăjim, sub capac, încă 3 minute.

Poftă mare!