Ingrediente necesare:
- 1 kg ficăței de pui
- 4 linguri smântână fermentată
- 3 ouă
- 7 linguri făină
- 3 căței usturoi
- ulei, pentru prăjit
- sare și piper, după gust
Mod de preparare:
Începem cu marinada de usturoi: pune ouăle într-un bol mediu, adăugăm smântâna, făina, sarea, piperul și usturoiul pisat.
Amestecăm bine, până la omogenizare. Vom avea o marinadă groasă.
Spălăm și scurgem de apă ficățeii, îi transferăm într-un bol și îi sărăm puțin…
Turnăm ulei într-o tigaie, punem pe foc.
Scufundăm fiecare bucată în marinada pregătită și punem în tigaia cu uleiul încins.
Prăjim pe o parte, până se rumenesc, apoi îi întoarcem și continuăm să-i prăjim, sub capac, încă 3 minute.
Poftă mare!
Discussion about this post