Ingrediente necesare:
- 500 g ciuperci
- 1 ardei
- 1 ceapă
- 1 ardei iute, curățat de semințe
- 5 căței usturoi
- 1 legătură pătrunjel
- 200 g roșii în suc propriu
- Ulei
- Sare și piper
Mod de preparare:
Începem prin a curăța și toca ceapa, ardeii și usturoiul.
Într-o cratiță cu câteva linguri de ulei încins călim legumele tocate timp de aproximativ 10 minute, până ceapa devine sticloasă. După aceea, adăugăm ciupercile tăiate, acoperim cratița și fierbem mâncarea la foc mediu.
După aproximativ 10 minute, adăugăm și roșiile, apoi mai fierbem pentru încă 10 minute. La final, adăugăm și pătrunjelul spălat și tocat mărunt și potrivim de sare și de piper.
Să o savurați cu poftă! Poftă bună!
Rețetă preluată de pe www.barbatlacratita.ro