Rețetă explicată pas cu pas, cu imagini – Pulpe de pui la cuptor (cu legume și cartofi) – Rețetă gustoasă și sățioasă, cu adevărat delicioasă
Ingrediente necesare:
- 8 pulpe pui
Ingrediente necesare pentru marinadă:
- 1 lingură pastă de roșii
- 1 lingură ulei de măsline
- Jumătate lingurițe piper
- 1 linguriță sare
- Coriandru, curcuma sau boia
- 100 ml apă
- 1 cățel usturoi
Alte ingrediente necesare:
- 4 cartofi
- Jumătate linguriță piper, sare și boia
- 3 linguri ulei
- 1 roșie
Mod de preparare:
Spălăm pulpele și le crestăm. Punem ingredientele pentru marinadă într-un bol și amestecăm foarte bine. Punem pulpele în marinadă și lăsăm deoparte pentru 15 minute.
Curățăm cartofii, îi tăiem în felii și îi punem într-un bol. Adăugăm condimentele și uleiul și amestecăm bine. Ungem o tavă cu ulei, punem pulpele în ea, cartofii și feliile de roșii. Turnăm marinada rămasă deasupra și acoperim tava cu folie de aluminiu după care o dăm la cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 35-40 minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!