Rețetă cu imagini, explicată pas cu pas – Prăjiturele fine și aromate (cu lapte și ciocolată) – Rețetă fără coacere (gata 10 minute)

Ingrediente necesare:

  • 350 g brânză de vaci
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri zahăr
  • 10 g gelatină
  • 50 ml apă caldă
  • 250 ml lapte
  • 2 linguri zahăr
  • >100 g ciocolată cu lapte
  • 10 g gelatină

Mod de preparare:

Punem brânza de vaci, 2 linguri de zahăr și laptele (100 ml) într-un bol. Mixăm cu blenderul vertical până la omogenizare. Dizolvăm gelatina în apă, o turnăm în bol și omogenizăm bine. Transferăm compoziția în forme de silicon.

Punem 250 ml de lapte într-un vas, adăugăm 2 linguri de zahăr și bucățelele de ciocolată și punem pe foc mediu. Amestecăm până la omogenizare, fără să fierbem compoziția. Luăm vasul de pe foc.

Punem gelatina într-un bol mic, adăugăm 3-4 linguri din compoziția din vas și omogenizăm. Turnăm amestecul înapoi în vas și amestecăm foarte bine. Turnăm în forme și dăm desertul la frigider pentru 2-3 ore.

Ulterior, scoatem desertul din forme și putem servi.

Savurați cu poftă! Poftă bună!