Rețetă cu imagini, pas cu pas – Prăjiturele de casă Cocolino – Se prepară rapid și ușor, din 400 ml lapte de cocos, 50g zahăr pudră și…
Ingrediente necesare:
- 400 ml lapte de cocos
- 50 g zahăr pudră
- 40 g amidon de porumb
- 1 praf de sare
- Fulgi de cocos – opțional
Mod de preparare:
Turnăm laptele de cocos într-un vas. Adăugăm zahărul pudră, amidonul și omogenizăm. Adăugăm și un praf de sare, amestecăm din nou și punem vasul pe foc. Amestecăm până compoziția se îngroașă ca o budincă.
Transferăm compoziția în pahare, acoperim paharele cu folie alimentară și le dăm la frigider pentru 4-5 ore.
Ulterior, răsturnăm desertul pe o farfurie și decorăm cu fulgi de cocos.
Savurați cu poftă! Poftă bună!