Rețetă cu imagini, pas cu pas – Prăjiturele de casă Cocolino – Se prepară rapid și ușor, din 400 ml lapte de cocos, 50g zahăr pudră și…

Ingrediente necesare:

  • 400 ml lapte de cocos
  • 50 g zahăr pudră
  • 40 g amidon de porumb
  • 1 praf de sare
  • Fulgi de cocos – opțional

Mod de preparare:

Turnăm laptele de cocos într-un vas. Adăugăm zahărul pudră, amidonul și omogenizăm. Adăugăm și un praf de sare, amestecăm din nou și punem vasul pe foc. Amestecăm până compoziția se îngroașă ca o budincă.

Transferăm compoziția în pahare, acoperim paharele cu folie alimentară și le dăm la frigider pentru 4-5 ore.

Ulterior, răsturnăm desertul pe o farfurie și decorăm cu fulgi de cocos.

Savurați cu poftă! Poftă bună!