Rețetă cu imagini, pas cu pas – Prăjitură aerată, aromată cu căpșuni – Pur și simplu un deliciu – Prăjitură moale și pufoasă
Ingrediente necesare:
- 4 albușuri
- Zahăr vanilat
- 3/4 pahar zahăr
- 4 gălbenușuri
- Jumătate pahar ulei
- 1 pahar și jumătate făină
- 1 linguriță și jumătate praf de copt
- 600 g căpșuni
Mod de preparare:
Mixăm albușurile spumă tare încorporând treptat zahărul vanilat și cel tos.
Încorporăm și gălbenușurile, uleiul treptat după care începem să amestecăm cu spatula, încorporând treptat făina cernută împreună cu praful de copt.
Transferăm aluatul într-o tavă de 22 cm tapetată cu hârtie de copt. Decorăm cu căpșuni și dăm tava la cuptorul preîncălzit la 175 de grade pentru aproximativ 50 de minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!