Rețetă pas cu pas, cu imagini – Prăjitură cu brânză dulce și fructe – Încercați rețeta, o să vă placă mult – Prăjitură de casă moale și delicat
Ingrediente necesare:
- 3 ouă
- 50 g unt
- 100 g zahăr
- 1 linguriță praf de copt
- 1 praf de sare
- 200 g făină
Ingrediente necesare pentru umplutură:
- 1 ou
- Vanilie
- 2 linguri griș
- 110 g zahăr
- 200 g smântână
- 400 g brânză de vaci
- Fructe (după gust)
Mod de preparare:
Tapetăm o tavă de 20×30 cm cu hârtie de copt.
Spargem ouăle într-un bol, adăugăm sare, zahăr și mixăm timp de 3 minute. Adăugăm untul moale și omogenizăm.
Separat, amestecăm făina cu praful de copt după care cernem în aluat treptat, amestecând până la omogenizare. Transferăm compoziția în tava pregătită și uniformizăm.
Punem brânza de vaci și smântâna într-un bol. Adăugăm oul și omogenizăm cu blenderul vertical. Adăugăm zahărul, grișul, vanilia și omogenizăm din nou.
Transferăm umplutura în tavă, uniformizăm.
Punem deasupra bucățele de fructe și dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru aproximativ 35 de minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!