Piept de pui la cuptor, cu cașcaval și smântână – Aveți nevoie de 4 buc. piept de pui, 250g smântână, 300g cașcaval și condimente

Ingrediente necesare:

  • 4 bucăți piept de pui
  • 250 g smântână
  • 300 g cașcaval
  • 5 lingurițe boia
  • Sare și piper după gust
  • Pătrunjel verde
  • Ulei de măsline

Mod de preparare:

Spălăm carnea și tăiem feliile pe lungime, în jumătate. Punem sare și piper.

Setăm cuptorul la 200 de grade Celsius.

Prăjim carnea în ulei încins, timp de câteva minute, până se rumenește frumos pe toate părțile.

Transferăm în tavă. Condimentăm cu boia, punem deasupra smântâna și cașcaval ras.

Dăm tava la cuptor timp de 10 minute.

La final, presărăm și pătrunjelul tocat mărunt și servim cu garnitura preferată ( de exemplu cartofi sau orez ).

Savurați cu poftă! Poftă bună!