Rețetă pas cu pas, în imagini – Piept de pui cu cașcaval, învelit în bacon, la cuptor – Aveți nevoie de piept de pui, bacon, cremă de brânză, cașcaval și condimente

Ingrediente necesare:

  • Piept de pui
  • Bacon
  • Cremă de brânză
  • Usturoi
  • Sare și piper
  • Cașcaval ras

Mod de preparare:

Tăiem felii carnea și frăgezim fiecare bucată.

Așezăm feliile de bacon așa cum se vede în imagine, după care punem și o bucată de carne pe care punem sare și piper.

Ungem carnea cu crema de brânză amestecată cu usturoiul pisat. Punem și un pic de cașcaval ras deasupra și împachetăm carnea în bacon.

Împachetăm în folie alimentară, transferăm pe o tavă. Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 170 de grade Celsius timp de 40 de minute aproximativ.

Timpul de coacere depinde de grosimea cărnii de pui.

Savurați cu poftă! Poftă bună!