Paste cu șuncă, ceapă, cașcaval și smântână – Aveți nevoie de unt, ceapă roșie, șuncă, 2 ouă și…

Ingrediente necesare:

  • Unt
  • Ceapă roșie
  • Șuncă
  • 1 kg paste (scurte, pătrate ondulate)
  • Măghiran
  • Sare
  • Piper
  • 2 ouă
  • 250 ml smântână de gătit
  • Ceapă verde
  • Cașcaval ras

Mod de preparare:

Călim ceapa tocată mărunt, până devine sticloasă, într-o tigaie cu unt. Adăugăm cubulețele de șuncă și prăjim.

Adăugăm și pastele fierte în apă cu un pic de sare, măghiranul, sarea, piperul, ouăle, smântâna și amestecăm foarte bine.

Gătim pentru încă 5-10 minute. La final, presărăm ceapă verde tocată mărunt (sau pătrunjel) și cașcavalul.

Savurați cu poftă! Poftă bună!