Papanași fierți, cu brânză de vaci – Rețetă rapidă – Se prepară din 250g brânză, 40g unt, 1 ou și…
Ingrediente necesare:
- 250 g brânză de vaci
- 1 ou
- 30 g pesmet
- 50 g griș
- Un praf de sare
- 1 lingură zahăr pudră
Alte ingrediente necesare:
- 100 g pesmet
- 40 g unt
- Zahăr pudră după gust
Mod de preparare:
Amestecăm brânza cu oul, pesmetul, grișul, sarea și zahărul.
Formăm mici biluțe.
Punem biluțele în apă clocotită și le fierbem încă 2 minute după ce se ridică la suprafață.
Le scoatem, scurgem apa și le dăm prin amestecul de pesmet. (topim untul într-o tigaie, adăugăm pesmetul și prăjim până pesmetul se rumenește frumos)
Transferăm pe o farfurie și pudrăm papanașii cu zahăr pudră.
Savurați cu poftă! Poftă bună!