Rețetă pas cu pas, cu imagini – Gogoși spaniole cu ciocolată, rețetă simplă și delicioasă – Pentru a pregăti această rețetă aveți nevoie de:
Ingrediente necesare:
- 4 ouă de mărime medie
- 1 linguriță Brandy
- 250 g făină
- Zahăr
- 100 g unt
- 1 praf de sare
- Sos de ciocolată
- Ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Mai întâi, puneți untul, 1/4 litru de apă și sarea într-o oală, aduceți la fierbere amestecând. Adăugați toată făina deodată și amestecați energic.
Continuați să amestecați la foc mediu până când aluatul se desprinde de pe pereții oalei și este neted.
Transferați aluatul într-un bol, lăsați aluatul să se răcorească un pic și încorporați ouăle treptat, după care adăugați și brandy-ul.
Pregătiți o sticlă curată și transferați aluatul în ea.
Puneți ulei într-o oală și, cu ajutorul sticlei, formați gogoșile.
Puneți oala pe foc mediu spre mare și prăjiți gogoșile până capătă o culoare frumoasă.
Savurați cu poftă! Poftă bună!