Rețeta ideală pentru o cină ușoară și gustoasă – Dovlecei copți cu roșii și cașcaval – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente necesare:
- dovlecei
- roșii
- cașcaval
- usturoi
- maioneză
- sare
Mod de preparare:
1. Pentru început, spălăm dovleceii, pe urmă îi tăiem rondele. Îi așezăm pe o tavă de copt și îi condimentăm.
2. Într-un bol, turnăm maioneza. Adăugăm usturoiul zdrobit și amestecăm foarte bine. Tapetăm fiecare felie de dovlecel cu sosul obținut.
3. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem roșiile rondele. Le așezăm pe feliile de dovlecel, pregătite anterior.
4. Pe deasupra, adăugăm cașcaval dat prin răzătoare.
5. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 40 de minute.
Să îi savurați cu poftă! Poftă bună!
Discussion about this post