Rețetă cu imagini, pas cu pas – Gogoșele de casă cu cremă de brânză – Gogoși de casă moi și pufoase – Se prepară din 125g făină, 1 ou, 150g cremă de brânză și…
Ingrediente necesare:
- 125 g făină
- 1 linguriță praf de copt
- 2 lingurițe zahăr vanilat
- 1 ou
- 150 g cremă de brânză
- Câteva linguri de smântână (aproximativ 3)
Mod de preparare:
Punem toate ingredientele într-un bol, cu excepția smântânii. Amestecăm și adăugăm smântână cât să obținem un aluat dens și lipicios.
Luăm porții mici din aluat și formăm gogoșelele cu mâinile unse cu ulei. Punem gogoșelele în ulei încins și le prăjim până capătă o culoare frumoasă pe toate părțile.
Le transferăm pe prosoape absorbante după care le pudrăm cu zahăr pudră cât sunt încă fierbinți.
Savurați cu poftă! Poftă bună!