Rețetă pas cu pas, cu imagini – Fâșii crocante din piept de pui pane – Pentru a pregăti această rețetă aveți nevoie de:
Ingrediente necesare:
- Piept de pui
- Fulgi de porumb
- Făină
- Ou bătut
- Sare
- Piper negru
- Ulei de măsline extravirgin
- Ketchup
- Măsline negre fără sâmburi
Mod de preparare:
Tăiem pieptul de pui în fâșii pe care le condimentăm cu sare și piper și le trecem prin puțină făină.
Apoi, trecem aceste fâșii prin oul bătut și apoi prin fulgii de porumb, pe care i-am zdrobit puțin cu mâinile.
Le prăjim în ulei de măsline extravirgin, foarte încins, până când devin aurii.
Le scoatem și lăsăm să se odihnească pe hârtie de bucătărie sau hârtie absorbantă.
Savurați cu poftă! Poftă bună!