Desert cu ciocolată, fără coacere – Se prepară din 2 pachete de biscuiți, 200 ml frișcă lichidă, 200g ciocolată neagră și…
Ingrediente necesare:
- 200 ml frișcă lichidă
- 200 g ciocolată neagră
- 2 pachete biscuiți
- Lapte pentru înmuierea biscuiților
Mod de preparare:
Mixăm frișca spumă tare, adăugăm ciocolata topită și răcită și omogenizăm.
Trecem rapid biscuiții prin lapte și formăm din ei un blat uniform, într-o tavă.
Peste stratul de biscuiți punem un strat de cremă și repetăm straturile până se termină ingredientele.
Ultimul strat va fi cel de cremă. Dăm prăjitura la frigider să se întărească. Servim cu piure de fructe sau frișcă.
Notă: noi nu am adăugat zahăr, întrucât biscuiții sunt suficient de dulci. La nevoie, se poate adăuga zahăr pudră în frișcă.
Savurați cu poftă! Poftă bună!