Rețetă rapidă și gustoasă, super gustoasă – Cotlet de porc la tigaie, în crustă crocantă de cartofi și cașcaval

Ingrediente necesare:

  • Cotlet de porc
  • Cașcaval
  • Cartofi
  • Ouă
  • Sare și piper
  • Ulei
  • Ciuperci
  • Ceapă roșie
  • Făină
  • Pătrunjel verde

Mod de preparare:

Cantitățile nu le-am precizat, întrucât fiecare pregătește câte felii dorește.

Curățăm și tocăm solzișori ceapa, după care o prăjim în ulei încins până se rumenește frumos. Adăugăm și ciupercile tocate și călim totul timp de câteva minute.

La final adăugăm și pătrunjelul și lăsăm compoziția să se răcească. După ce s-a răcit, adăugăm și cașcaval ras și amestecăm.

Feliem cotletul, frăgezim feliile, punem pe fiecare sare și piper și umplutură.

Împachetăm și fixăm cu scobitori.

Curățăm și dăm prin răzătoare cartofii. Într-un bol, batem ouăle și într-un alt bol punem făina.

Dăm carnea prin făina, prin ou și prin cartofi. Prăjim în ulei încins până se rumenesc frumos pe toate părțile.

Savurați cu poftă! Poftă bună!