Cipsuri Insula comorii

Dăm prin răzătoare 100 de grame de bețișoare de crab și 50 de grame de cașcaval. Adăugăm un cățel de usturoi tăiat mărunt. Condimentăm cu maioneză și amestecăm bine. Umplem cipsurile cu compoziția obținută. Se servesc cu caviar roșu.

Cipsuri cu brânză

Tăiem 100 de grame de roșii, cubulețe mici. Dăm 50 de grame de cașcaval prin răzătoarea mică. Zdrobim un cățel de usturoi și tăiem verdeața mărunt. Amestecăm toate ingredientele menționate anterior, iar la final asezonăm cu maioneză. Umplem cipsurile cu compoziția obținută și decorăm cu măsline.

Cipsuri cu pește roșu

Tăiem mărunt 80 de grame de pește roșu. Adăugăm 70 de grame de cremă de brânză. Condimentăm cu piper roșu și amestecăm bine. Umplem cipsurile cu compoziția obținută iar la final decorăm cu pătrunjel.

Cipsuri “Viva Italia”

Tăiem 80 de grame de roșii și 80 de grame de somon sărat, în cubulețe mici. Adăugăm 2 linguri de parmezan, busuioc, ierburi mediteraniene și amestecăm bine. Asezonăm cu iaurt natural și umplem cipsurile cu amestecul obținut.

Cipsuri “Musafiri la intrare”

Dăm prin răzătoare mare 1-2 morcovi. Dăm prin răzătoarea medie 100 de grame de cașcaval. Adăugăm 1 cățel de usturoi zdrobit și maioneză după gust. Amestecăm bine și umplem cipsurile cu compoziția obținută. Condimentăm cu piper măcinat.

Cipsuri cu crab

Tăiem o roșie decojită, cubulețe mici. Procedăm la fel cu 6 bețișoare de crab și 60 de grame de brânză feta. Amestecăm bine, pe urmă adăugăm 15 grame de mărar și o lingură de maioneză. Mixăm bine, pe urmă umplem cipsurile cu amestecul obținut.

Cipsuri cu pui

Cu ajutorul unui cuțit, tăiem cubulețe 80 de grame de carne de pui fiartă. Procedăm la fel cu un 1 ou fiert, 70 de grame de brânză și jumătate de castravete. Adăugăm un cățel de usturoi mărunțit și verdeața. Amestecăm bine și asezonăm cu maioneză după gust.

Să le savurați cu drag!