Ușor, rapid, gustos – Cartofi la cuptor, cu cașcaval, smântână și usturoi – Cea mai simplă și cea mai gustoasă rețetă

Ingrediente necesare:

  • 5 cartofi
  • 100 g unt
  • 5 linguri parmezan ras
  • 1 lingură smântână
  • 3 căței usturoi sau după gust
  • 3 linguri pătrunjel tocat mărunt

Mod de preparare:

Spălăm cartofii și îi tăiem în rondele nu foarte subțiri. Îi fierbem în apă cu sare.

Amestecăm untul moale cu usturoiul pisat, cu sare, piper, parmezan, pătrunjel și smântână.

Transferăm cartofii scurși de apă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Ungem fiecare rondea cu amestecul pregătit anterior și dăm tava la cuptorul preîncălzit la 220 de grade Celsius, timp de 10-15 minute.

Savurați cu poftă! Poftă bună!