Ingrediente necesare :
500 gr ardei kapia rosu
200 gr brânză de oaie
100 ml smântână de gatit
2 linguri de ulei de măsline
1 linguriță cimbru proaspăt tocat
1 linguriță oregano proaspat tocat, dacă este posibil
1 linguriță patrunjel proaspăt tocat
1 cățel de usturoi presat
Un vârf de cuțit pudră de chili
Sare,piper
6 roșii cherry
Preparare:
Pentru inceput,sfărâmăm brânza cu ajutorul unei furculițe apoi adăugăm smântîna ,uleiul de măsline,usturoiul și verdețurile , amestecând până devine cremoasă.
Condimentați cu chili pudră,sare și piper.
Tăiați ardeii in lung ,doar o treime din ei, ca un capac, să puteți scoate cotorul și semințele.Umpleți-i cu crema de brânză.Scoateți cotoarele roșiilor cherry , tăiați-le jumătăți și sărațile puțin apoi așezați-le intr-o formă de copt unsă cu ulei impreună cu ardeii umpluți și stropiți cu puțin ulei de măsline.
Dați la cuptorul deja incins la 200 de grade pentru cca 40 de minute. Se pot servi cu o bagheta sau cu Ciabatta.
Poftă bună!