Salată cu piept de pui, maioneză și ciuperci – Aveți nevoie de 1 piept de pui, 300g ciuperci, 2 ouă și…
Ingrediente necesare:
- 1 piept de pui
- 1 ou fiert
- 1 ou crud
- 200 ml ulei
- 300 g ciuperci champignon
- Zeamă de lămâie
- Sare, piper
Mod de preparare:
Începem cu maioneza: amestecăm gălbenușul crud cu cel fiert, adăugăm un pic de sare după care adăugăm câte un pic de ulei, amestecând continuu. Din când în când adăugăm și zeamă de lămâie.
Punem ciupercile curățate la fiert, în apă cu sare. Ulterior, scurgem de apă, lăsăm să se răcească și tăiem mărunt.
Separat punem la fiert și carnea în apă cu sare. Ulterior, tocăm mărunt.
Punem carnea, ciupercile, maioneza, sare și piper într-un bol și amestecăm bine.
Decorăm după gust și punem la rece timp de 1 oră.
Savurați cu poftă! Poftă bună!