Cel mai bun cheesecake de marmură “Zebră” – Nu necesită mult timp pentru pregătire

Dacă doriți un desert ușor de preparat, pregătiți cheesecake-ul de marmură “Zebră” – Veți rămâne uimiți de aspectul apetisant și de gustul de neuitat al acestui desert!

Ingrediente:

  • 500 g brânză de vaci
  • 4 ouă
  • 120 g de iaurt
  • 1 lingură de cacao
  • 3 g de vanilie
  • zahăr după gust

Cum se pregătește cheesecake-ul Zebră?

Se amestecă brânza de vaci și iaurtul cu un mixer, la viteză redusă.

Când masa devine omogenă, bateți ouăle și continuați să amestecați. Adăugați vanilia.

Conținutul cremos din brânză se împarte în două părți egale, iar în una se adaugă praful de cacao.

Turnați în tava de copt câte puțin din ambele amestecuri. Alternând, veți obține cercuri și dungi.

Preîncălziți cuptorul și coaceți timp de aproximativ o oră.

Scoateți cheesecake-ul din tavă numai atunci când este scos de la copt, lăsat să se răcească, apoi ținut un pic în frigider.

Este unul dintre deserturile noastre preferate – este uimitor de gustos și nu necesită mult timp pentru pregătire.  

Poftă bună!

Încearcă și… Brownie cu brânză dulce și vișine

Prăjitură cu gust senzațional – Pentru a pregăti această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare

  • 200 g ciocolată amară
  • 250 g unt
  • 300 g zahăr
  • 8 ouă
  • 250 g făină
  • 2 lingurițe praf de copt
  • 600 g brânză de vaci
  • 2 pachețele zahăr vanilat
  • 600 g vișine
  • sare

Mod de preparare:

1. Pentru început, topim ciocolata și untul pe baie de aburi.

2. Într-un bol separat, batem 4 ouă cu 100 de grame de zahăr. Adăugăm sare, zahărul vanilat și amestecăm bine.

3. Cu ajutorul unui mixer, amestecăm brânza de vaci cu zahărul și ouăle rămase. Mixăm până obținem o cremă omogenă.

4. Adăugăm ciocolata și untul topit în compoziția de ouă. Amestecăm bine, pe urmă adăugăm făina și praful de copt. Amestecăm până obținem un aluat fin și omogen.

5. Într-o tavă acoperită cu hârtie de copt, turnăm o treime din aluatul pregătit anterior.

6. Adăugăm jumătate din cantitatea de brânză, iar pe deasupra jumătate din cantitatea de vișine.

7. Procedăm la fel până terminam toate ingredientele. Coacem în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180 de grade, timp de 40 de minute. La final, decorăm cu zahăr pudră.

Să o savurați cu drag! Poftă bună!