Veți rămâne uimiți de aspectul apetisant și de gustul de neuitat al acestui desert…

Ingrediente:

  • 500 g brânză de vaci
  • 4 ouă
  • 120 g de iaurt
  • 1 lingură de cacao
  • 3 g de vanilie
  • zahăr după gust

Cum se pregătește cheesecake-ul Zebră?

Se amestecă brânza de vaci și iaurtul cu un mixer, la viteză redusă.
Când masa devine omogenă, bateți ouăle și continuați să amestecați. Adăugați vanilia.
Conținutul cremos din brânză se împarte în două părți egale, iar în una se adaugă praful de cacao.

Turnați în tava de copt câte puțin din ambele amestecuri. Alternând, veți obține cercuri și dungi.
Preîncălziți cuptorul și coaceți timp de aproximativ o oră.
Scoateți cheesecake-ul din tavă numai atunci când este scos de la copt, lăsat să se răcească, apoi ținut un pic în frigider.

Este unul dintre deserturile noastre preferate – este uimitor de gustos și nu necesită mult timp pentru pregătire.

Poftă bună!