Ingrediente:
- 5 dovlecei mici
- 400 g carne tocată
- 3 cepe medii
- 2 linguri pastă de tomate
- 7-8 roșii
- 100 g cașcaval tare
- 4 ouă
- 150 ml smântână
- sare, piper, ulei
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem ceapa mărunt, pe urmă o prăjim într-o tigaie încinsă cu ulei. Adăugăm carnea tocată, sarea, piperul, pasta de roșii și amestecăm bine.
2. Dovlecii îi dăm prin răzătoare.
3. Roșiile le tăiem rondele.
4. Într-un bol, batem ouăle cu smântână.
5. Pe o tavă tapetată cu ulei, așezăm jumătate din cantitatea de dovlecei. Pe deasupra, adăugăm carnea tocată, dovleceii rămași, roșiile iar la final turnăm compoziția pregătită anterior.
6. Adăugăm cașcavalul dat prin răzătoare și coacem la temperatura de 180 de grade, până se rumenește frumos.
Poftă bună!