Prăjitură cu cremă pufoasă de vanilie și piersici – Nu vă puteți imagina cât de aromată și cât de gustoasă este…

Timp de pregătire:
60 minute

Cantitate:
6 persoane

Ingrediente necesare:

8 ouă
8 linguri zahăr pudră
1 pliculeț praf de copt

Pentru cremă:

3 plicuri praf de budincă cu gust de vanilie
80 ml lapte
zahăr (după gust)
200 g unt
150 g zahăr pudră
1 linguriță esență de vanilie
300 g piersici bine strecurate
500 ml frișcă

Mod de preparare:

Separăm ouăle. În gălbenușuri adăugăm zahărul pudră și batem cu mixerul, până obținem o compoziție spumoasă…

Amestecăm făina cu praful de copt. Se bat albușurile spumă tare.

Adăugăm în gălbenușuri făina cu praful de copt și spuma de albușuri.

Coacem într-o tavă de 30×35 cm.

Preparăm budincile cu lapte, adăugăm zahărul și esența de vanilie.

În timp ce se răcește budinca, amestecăm foarte bine untul cu zahărul pudră și incorporăm în budincă. După ce s-a răcit puțin, punem și feliile de piersici. Când s-a răcit și blatul, întindem crema de vanilie, peste care punem și frișca bătută.

Topim un pic de ciocolată deasupra.

Este o prăjitură gustoasă și ușor de făcut, pe care o recomand tuturor…

Să o savurați cu drag! Poftă bună!