Ingrediente necesare:

  • 2 buc. medii de macrou
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 4 ardei iuți
  • 2 frunze de dafin
  • condimente, sare

Cum se prepară?

1. Cu ajutorul unui cuțit, curățăm peștele de măruntaie, îl spălăm bine apoi îl tăiem felii. Pentru a scăpa de acel miros neplăcut, puteți folosi suc de lămâie în momentul spălării…

2. Morcovul îl dăm prin răzătoarea mare, iar ceapa o tăiem rondele…

3. Într-un borcan de 3 litri, așezăm un strat format din felii de macrou. Pe deasupra, adăugăm un strat de morcov și ceapă. Condimentăm după gust și procedăm la fel până terminăm toate ingredientele. La final, adăugăm și cele 2 frunze de dafin…

4. Acoperim borcanul cu o bucată de folie de aluminiu și coacem la cuptor, la temperatura de 180 grade Celsius, aproximativ 60 minute…

5. Se servește cald, alături de garnitura dorită…

Savurați cu poftă! Poftă bună!