Prăjitură cu blat de cacao și umplutură de cocos – Un deliciu pe care nu ai voie să îl ratezi – Pentru a pregăti această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente:

  • 200 g făină
  • 200 m lapte
  • 2 ouă
  • 100 ml ulei
  • 100 g zahăr
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt

Ingrediente pentru umplutură:

  • 7 linguri griș
  • 1 l lapte
  • 200 g zahăr
  • 200 g nucă de cocos

Mod de preparare:

1. Pentru blat, amestecăm foarte bine toate ingredientele menționate anterior. Turnămjumătate din cantitatea de aluat, pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și coacem la temperatura de 170 de grade, timp de 12 minute.

2. Pentru cremă, punem laptele la fiert, pe foc mic. Adăugăm zahărul, grișul și amestecăm. După omogenizare, luăm vasul de pe foc și adăugăm nuca de cocos.

3. Scoatem blatul parțial copt din cuptor. Turnăm crema pregătită anterior și aluatul rămas. Coacem încă 20 de minute la aceeași temperatură. După ce s-a răcit, decorăm cu nucă de cocos.

Savurați cu drag! Poftă bună!